Recent nieuws

Helaas moeten we bekend maken dat Collishop binnenkort niet langer zal kunnen worden aangeboden via Koop&Steun. Onze samenwerking stopt op 24 december 2018.

Vandaag keerden we opnieuw enkele bedragen uit aan onze aangesloten goede doelen en verenigingen en we zijn blij te zien dat we 74 euro kunnen uitkeren aan Coaching Met En Door Paarden! Een dikke proficiat aan alle sympathisanten van deze vereniging :-)

Sinds vandaag is er een nieuwe webshop beschikbaar op Koop&Steun: About You!

Maar allé, het sneeuwt op de homepage van Koop&Steun!!! Wij zijn alvast in kerststemming :-).

Na update van onze website zijn we blij te kunnen vermelden dat er opnieuw bij Coolblue kan worden gewinkeld zoals voorheen!

Coolblue krijgt een update en is enkele dagen niet beschikbaar! We zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk terug kan shoppen bij je favoriete webwinkel via Koop&Steun!

Nog op zoek naar een reis? Sinds kort is er onze nieuwe reizenpagina! Zie https://www.koopensteun.be/reizen.php

Vanaf vandaag beschikbaar op koopensteun.be: KWANTUM

Wij merken op dat Doepa op hun site laat weten dat Koop&Steun echt werkt en dat zij betalingen ontvangen van Koop&Steun. Bedankt voor jullie vertrouwen en het verspreiden van dit nieuws onder jullie gebruikers!

Vandaag werd opnieuw een uitbetaling gedaan aan onze goede doelen en verenigingen. Er werd 164 euro overgeschreven. Proficiat aan alle goede doelen en verenigingen!

We hebben een intro video gelanceerd om de werking en de basisprincipes van Koop&Steun uit te leggen. De video is te bekijken op onze "Hoe werkt het?" pagina!

Na een proefperiode van 1 jaar schakelen we een versnelling hoger! Met een volledig nieuwe website layout en een update van ons steunsysteem zijn we klaar voor een nieuwe start. Vanaf heden zijn ook niet officieel erkende verenigingen meer dan welkom om geld in te zamelen!

Onze like actie is gestopt! In totaal hebben we 75 nieuwe likes gekregen op onze Koop&Steun facebookpagina. We hebben de donatiepot van vorig kwartaal dus aangedikt met €75. Bedankt voor de steun!

In het kwartaal april 2016 - juni 2016 houden we een facebook like actie! Per nieuwe like voegen we zelf een euro toe aan de donatiepot (we controleren het aantal likes om de paar dagen). Verspreid het nieuws!

We maken gebruik van de start van het kwartaal april 2016 om onze nieuwste goede doelen te verwelkomen: Bednet, Sint-Lodewijk en Greyhounds in Nood. We wensen hen het beste toe met het inzamelen van geld via Koop&Steun!

Sinds vandaag kunnen jullie het goede doel steunen door jullie aankopen te doen via deze 7 nieuwe webshops: Lenseo, Travelbird, Snowblend, Brouwland, Maxi Toys, Boudewijn Seapark en Skikot!

Koop&Steun kreeg een update! Vanaf nu wordt meer informatie getoond omtrent het verzamelde geld per kwartaal. Daarnaast is het ook mogelijk om een account aan te maken via Facebook en werd een promoties pagina toegevoegd met een overzicht van alle kortingen die momenteel lopen op onze webshops!

Op zoek naar een geschenk met een persoonlijke foto? Kijk dan snel op smartphoto naar de promoties!\r\n\r\nMet de feestdagen op zoek naar lekkere streekproducten? Op streekmarkt vindt je alles van lokale producenten, probeer zeker eens de bierpralines!

Wij heten \"Autisme Centraal\" welkom bij Koop & Steun en wensen hen veel succes met het verzamelen van steunpunten!

Wij heten "Anorexia Nervosa Boulimia Nervosa (ANBN)" welkom bij Koop & Steun en wensen hen veel succes met het verzamelen van steunpunten!

Vanaf vandaag is het niet alleen mogelijk om Rode neuzendag te steunen met het kopen van een rode neus maar ook door te shoppen via onze aangesloten webshops!

We namen deel aan een KBC-wedstrijd voor VZW's en werden verkozen als een van de winnaars! De prijs van €1.500 zal gebruikt worden om reclame te maken voor Koop & Steun. Een stuk van het budget zal worden gebruikt om onder andere flyers te drukken.

Na enkele maanden voorbereiding wordt Koop&Steun officieel gelanceerd. We rekenen op jullie steun en enthousiasme om hier een succesvol project van te maken!

© 2015- Koop & Steun