Booking.com

Booking.com is opgericht in 1996, ze garanderen de beste prijzen voor elk type woning, van kleine, door een familie gerunde bed and breakfast tot executive appartementen en vijf-sterren luxe suites. Self-catered eigendommen zijn de specifieke focus van Villas.com, een zuster-site onlangs gelanceerd door Booking.com. Booking.com is beschikbaar in meer dan 40 talen en biedt 790.085 actieve woningen in 221 landen en gebieden.

Het team
Meer dan 10.000 mensen in de hele wereld zijn gewijd aan het dienen van klanten en partners van Booking.com.

De missie
Het helpen van vakantiegangers en zakenreizigers, ongeacht hun budget het gemakkelijk ontdekken, boeken en genieten van de beste plekken ter wereld.

De visie
Booking.com is een informatieve, gebruiksvriendelijke website die de best beschikbare prijzen garandeert. Ons doel is om zakenreizigers en vakantiegangers te voorzien van de meest toegankelijke en kosteneffectieve manier om de breedste selectie van accommodaties te ontdekken, in alle uithoeken van de wereld.
Ons Hotel en Content teams werken vanuit lokale kantoren samen met onze partners om voor transparantie, de beschikbaarheid en de beste prijs te zorgen voor al onze klanten. Onze meertalige klantenservice biedt 24/7 toegewijde ondersteuning om ervoor te zorgen dat een verblijf van onze klanten voldoet of hun verwachtingen overtreft.

Voordelen voor klanten
- Laagste tarieven - Of u nu verblijft in een stad, aan de kust of op het platteland, Booking.com garandeert u de beste prijzen.
- Geen reserveringskosten: De Booking.com reservering service is gratis. We brengen geen reserveringskosten of administratiekosten in rekening - en in veel gevallen, kunnen de kamers kosteloos geannuleerd worden.
- Veilig reserveren: Het Booking.com reserveringssysteem is goed beveiligd en uw creditcardgegevens en persoonlijke gegevens worden versleuteld. We werken aan de hoogste normen om uw privacy te garanderen.

Bestel bij Booking.com!
© 2015- Koop & Steun